Referent i garantia al sector de les empreses de construcció

Especialistes en edificació, obra nova, reformes integrals i gestió d’obres.

EXCEL·LÈNCIA I INNOVACIÓ


La constant recerca de l’excel·lència pel que fa als millors materials, als sistemes constructius i a l’acabat final dels nostres immobles, ens converteix en un referent i una garantia dins del sector de la construcció, una solvència que ens hem anat guanyant al llarg d’aquests 30 anys d’història a base del treball i de l’esforç constant del nostre gran equip.

Com hem esmentat anteriorment, a Espígul realitzem des de reformes integrals, passant per la construcció de cases i xalets d’obra nova, fins a l’edificació de grans edificis residencials i la gestió d’obres.

Àrees de treball

Realitzem tot tipus de reformes, tant a pisos, cases, locals o naus industrials. Els nostres especialistes en construcció s’encarregaràn de tot el procés, desde el disseny de plànols en 3D fins a la posada en marxa i seguiment de la reforma.

Rehabilitem edificis, locals i vivendes, a més a més, oferim un assessorament tècnic-legal, la realització del projecte i l’execució de les obres. D’aquesta manera assegurem al client una gestió completa del projecte de principi a fi, garantint la màxima qualitat i per tant uns resultats excel·lents.

Durant els nostres 30 anys d’experiència hem realitzat nombrosos projectes d’obra nova a la província de Girona. A més a més, sempre prioritzem la qualitat dels acabats i la màxima qualificació de la nostra mà d’obra.

Cases i pisos amb línies senzilles i minimalista són un requisit de les nostres cases. Volums grans amb grans vidrieres per crear espais molt lluminosos. Tanmateix, seguim criteris per una màxima eficiència, afavorint l’ús racional de l’energia, tenint cura al mateix temps del medi ambient, la qualitat i el confort climàtic interior.