SOM L’EMPRESA CONSTRUCTORA DE REFERÈNCIA A LA PROVÍNCIA DE GIRONA

Empresa constructora Girona amb més de 30 anys d’experiència

EQUIP DE TREBALL

La nostra empresa constructora compta amb un equip de treball multidisciplinar amb una gran experiència en el sector. A més a més, tots tenen més de 30 anys d’experiència en el sector de la construcció.

ACABATS DE QUALITAT

La nostra màxima és l’excel·lència i innovació, és per això que treballem amb els millors materials del sector de la construcció. Som una empresa constructora que donem prioritat a la qualitat dels nostres materials així com a l’alta qualificació de la nostra mà d’obra.

30 ANYS D’EXPERIÈNCIA

La nostra experiència en el sector de la construcció i la qualitat de tots els nostres projectes ens posiciona com l’empresa constructora de referència a la província de Girona.

ASSESSORAMENT CONTINUAT

Construim amb consciència, de manera que, avaluem les necessitats i possibilitats del projecte i t’assessorem per tal de portar-lo endavant d’inici a fi. L’objectiu principal es que els nostres projectes s’adaptin a les necessitats del client, prioritzant l’arquitectura eficient.

PROJECTES A MIDA

Projectem, dissenyem i construïm projectes a mida. Desde l’inici del projecte fins a l’entrega de claus, seràs partícep de tot el procés. El nostre equip de porfessionals t’assessorarà en acabats, materials i estructura amb la màxima professionalitat.

COMPROMÍS

Finalment, l’objectiu de la nostra empresa constructora és complir en primer lloc, amb les garanties de qualitat, en segon lloc, amb el preu i finalment, complir amb els terminis d’entrega per tal d’establir relacions fermes amb els nostres clients.