Especialistes en serveis de reformes integrals i rehabilitació

Constructora de referència a la província de Girona i rodalies

REFORMES INTEGRALS

Especialitzats en realitzar reformes integrals i rehabilitació de pisos i cases a la província de Girona i rodalies. Tanmateix, treballem el projecte de principi a fi combinant l’arquitectura i el disseny com els dos eixos principals. Es per això que, en primer lloc, t’assessorarem en tots els detalls necessaris i finalment, t’acompanyarem en tot el procés

REFORMES PARCIALS

Realitzem reformes parcials, tant de cuines, com banys , etc. A més, analitzem la teva demanda i t’oferim la solució més adequada. A raó de la nostra exigència, treballem amb les millors marques del mercat, així que el nostre equip d’obres, juntament amb els arquitectes i els interioristes t’assessoraran tant en l’elecció de materials, com del mobiliari, amb l’objectiu de garantir l’èxit de la reforma.

REHABILITACIONS

A constructora Espígul realitzem reformes integrals i rehabilitem cases antigues, cases rurals, etc. A més a més, també realitzem reformes integrals d’edificis, revestiment de façanes, reformes de patis de llums i impermeabiltazació de cobertes.